Menu
Appetizers
Tagliere di salumi e formaggi italiani
Plateau met Italiaanse vleeswaren en verschillende kaas soorten.
€ 17,00
Piccola caponata con burratina pugliese
Kleine caponata met burrata uit Puglia
€ 16
Merluzzo con crema di albicocche e cipolla caramellizzata
Kabeljauw met abrikozen crème en gekarameliseerde ui
€ 17,00
Ravioli di bresaola ripieni di stracciatella di bufala su spuma di pomodoro
Bresaola ravioli gevuld met buffel stracciatella op tomatenmousse
€ 16
Homemade pasta
Tagliolini fatti in casa al ragu'
Huisgemaakte pasta met tomatensaus, varkensvlees, rundvlees en saucijzenworst.
€ 17,00
Bottoni rosso ripieni di orata su crema di asparagi
Rode knopen gevuld met dorade op aspergecreme
€ 19,00
Risotto alle pere e stravecchio
Risotto met peren en stravecchio kaas
€ 18,00
Main course
Coppa di maiale cotta a bassa temperatura
Varkens nek gekookt op lage temperatuur
€ 28,00
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana aubergine
€ 20,00
Sgombro in padella
Makreel gekookt in een pan met vesuvius kersentomaten
€ 30,00
Peperone ripieno di verdura di stagione
Gevulde paprika met seizoen gerechten
€ 21
Dessert
Tiramisu
Klassieke tiramisu met eieren, mascarpone en koffie.
€ 9,00
Semifreddo a la fragola con cuore di cioccolato
Semifrerdo van aardbei met een hart van cioccola
€ 9,00
Millefoglie scomposta com crema chantilly e fragole
Millefoglie met creme chantilly en aardbeien
€ 10,00