top of page

Menu

Appetizers

Tagliere di salumi e formaggi italiani

Plateau met Italiaanse vleeswaren en verschillende kaas soorten.

€ 17,00

Piccola caponata con burratina pugliese

Kleine caponata met burrata uit Puglia

€ 16

Merluzzo con crema di albicocche e cipolla caramellizzata

Kabeljauw met abrikozen crème en gekarameliseerde ui

€ 17,00

Ravioli di bresaola ripieni di stracciatella di bufala su spuma di pomodoro

Bresaola ravioli gevuld met buffel stracciatella op tomatenmousse

€ 16

Homemade pasta

Tagliolini fatti in casa al ragu'

Huisgemaakte pasta met tomatensaus, varkensvlees, rundvlees en saucijzenworst.

€ 17,00

Bottoni rosso ripieni di orata su crema di asparagi

Rode knopen gevuld met dorade op aspergecreme

€ 19,00

Risotto alle pere e stravecchio

Risotto met peren en stravecchio kaas

€ 18,00

Main course

Coppa di maiale cotta a bassa temperatura

Varkens nek gekookt op lage temperatuur

€ 28,00

Parmigiana di Melanzane

Parmigiana aubergine

€ 20,00

Sgombro in padella

Makreel gekookt in een pan met vesuvius kersentomaten

€ 30,00

Peperone ripieno di verdura di stagione

Gevulde paprika met seizoen gerechten

€ 21

Dessert

Tiramisu

Klassieke tiramisu met eieren, mascarpone en koffie.

€ 9,00

Semifreddo a la fragola con cuore di cioccolato

Semifrerdo van aardbei met een hart van cioccola

€ 9,00

Millefoglie scomposta com crema chantilly e fragole

Millefoglie met creme chantilly en aardbeien

€ 10,00

Zuiddijk 31a
1501CB Zaandam
bottom of page