top of page

Menu

Appetizers

Tagliere di salumi e formaggi italiani

Plateau met Italiaanse vleeswaren en verschillende kaas soorten.

€ 17,00

Tortino di indivia e alici

Andijvie en ansjovistaart

€ 16,00

Vellutato di cavolo rosso con pere e yogurt

Rode kool soep met peren en yogurt

€ 13,00

Gattó di Patate

Aardappeltaartje

€ 11,00

Homemade pasta

Tagliolini fatti in casa al ragu'

Huisgemaakte pasta met tomatensaus, varkensvlees, rundvlees en saucijzenworst.

€ 17,00

Tagliolini al ragu di pesce

Huisgemaakte paste met visragu

€ 20,00

Risotto de mele a aceto balsamico

Risotto met appel en balsamico azijn

€ 18,00

Main course

Stracotto di manzo al sangiovese

Rundvlees gaar gekookt in Sangiovese-wijn.

€ 26,00

Parmigiana di Melanzane

Parmigiana aubergine

€ 20,00

Triglia on zenzero e limone

Mul met gember en citroen

€ 30,00

Carciofi a la Romana

Artisjokken Romeinse stijl

€ 21

Dessert

Tiramisu

Klassieke tiramisu met eieren, mascarpone en koffie.

€ 9,00

Ravioli di cioccolato con pere e piccolo bicchiere di caramello e vaniglia

Chocolade ravioli met peren en klein glas met karamel en vanille

€ 9,00

Millefoglie scomposta com crema chantilly e fragole

Millefoglie met creme chantilly en aardbeien

€ 10,00

bottom of page