Menu
Appetizers
Tagliere di salumi e formaggi italiani
Plateau met Italiaanse vleeswaren en verschillende kaas soorten.
€ 17,00
Tortino di indivia e alici
Andijvie en ansjovistaart
€  16,00
Vellutato di cavolo rosso con pere e yogurt
Rode kool soep met peren en yogurt
€ 13,00
Gattó di Patate
Aardappeltaartje
€ 11,00
Homemade pasta
Tagliolini fatti in casa al ragu'
Huisgemaakte pasta met tomatensaus, varkensvlees, rundvlees en saucijzenworst.
€ 17,00
Tagliolini al ragu di pesce
Huisgemaakte paste met visragu
€ 20,00
Risotto de mele a aceto balsamico
Risotto met appel en balsamico azijn
€ 18,00
Main course
Stracotto di manzo al sangiovese
Rundvlees gaar gekookt in Sangiovese-wijn.
€ 26,00
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana aubergine
€ 20,00
Triglia on zenzero e limone
Mul met gember en citroen
€ 30,00
Carciofi a la Romana
Artisjokken Romeinse stijl
€ 21
Dessert
Tiramisu
Klassieke tiramisu met eieren, mascarpone en koffie.
€ 9,00
Ravioli di cioccolato con pere e piccolo bicchiere di caramello e vaniglia
Chocolade ravioli met peren en klein glas met karamel en vanille
€ 9,00
Millefoglie scomposta com crema chantilly e fragole
Millefoglie met creme chantilly en aardbeien
€ 10,00